Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

duminică, 22 decembrie 2013

TAIFUN by Gerry Weber – rochie blend viscoza-lana-casmir



Din filozofia brandului: “She should be femininely dressed and feel good.” vine rochita asta usoara si pufoasa, care imbraca bine, gulerul sal bogat ii da un pic de dramatism. Topul rochiei se termina imediat sub bust ascunzand astfel cele 3 sarmale in plus si paharul de Cola baut ca sa moara de ciuda madam Dieta. 

OLEANA – bluza fara maneci, blend matase-lana



O bluza spectaculoasa, fara maneci, de purtat in noaptea dintre ani cu un pattern in intarsie specific brandului, (mai jos aveti poza unui cardigan cu acelasi desen... la pretul modic :-P de 209$). Bluza e foarte fina, are partea de jos in coltisori, decolteul patrat e mai adanc in spate decat in fata. Noua, fara eticheta.
culoarea reala

RENATO BALESTRA – pulover in V gri cu detalii argintii, casmir blend



Unde pune un maestru mana… se vede in detalii, aceasta bluza delicata are, suprapusa partial, peste buzunarul de la piept o bijuterie cu cristale (m-as mira sa nu fie Swarovski)… in forma de… buzunaras J. Buzunarul si decolteul au o margine rasucita de tricot cu lurex. Manecile si bata au acelasi model rasucit insa din acelasi material cu bluza. Mult mai frumos decat in poze. Stare perfecta.