Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

duminică, 9 februarie 2014

EMPORIO ARMANI – 100% lana, bluza cu maneca scurta antracit

Din tricot subtire de lana, putin gofrat orizontal, perfect croita si executata aceasta bluza cu maneca scurta (daca vrem s-o demitizam ii putem zice tricou) face parte din garderoba fashionistei discrete care nu-si pune logo-uri pe piept dar stie sa aprecieze o haina mestesugit lucrata.
Fiind destul de androgina (nu are pense la bust sau alte detalii tehnice care ar putea-o califica drept exclusiv feminina, dealtfel Armani e cunoscut pentru faptul ca "amesteca" sexele cand croieste) nu m-as mira s-o vad ajunsa pe un tanar preocupat de propria-i imagine.


PHILOSOPHY di ALBERTA FERRETTI – vesta neagra, 70% angora

Unul dintre designerii mei preferati, Alberta Ferretti reuseste sa transforme cu fler cea mai banala haina intr-un concept interesant..
Astfel ceea ce putea esua intr-o simpla vesta neagra, devine un inlocuitor al capei de blana datorita materialului folosit. 70% angora inseamna o blanosenie incredibila pe care nu am surprins-o in intregime in poze. Culoare este negru profund, unele poze au fost supraexpuse ca sa se inteleaga ceva din intunecimea sa.
Puteti intra aici: http://www.albertaferretti.com/fr/tops#micro=25995 ca sa va faceti o idee despre preturi.