Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

marți, 11 martie 2014

ARMANI JEANS - blugi albi superbi, linia anului 2014

Soro, de unde fita asta cu Armani, Prada si alte nume celebre? Ce ailalti nu fac tot haine?
Ba fac, dar diferenta sta in calitatea materialului, in perfectiunea croielii, in garantia de calitate pe care ti-o da un nume mare. Evident astea au un pret :-). Toata lumea face blugi albi, ca Valentino si Armani nu-i face nimeni.
Blugii din povestea noastra sunt absolut perfecti, nu au nici macar o umbra de purtare (evident ca nu-s genul de nadragi cu care te duci la picnic si te-asezi in iarba).
Au talia inalta, croi pana, materialul e plin, bumbacul e moale. Sunt elastici dar nu se intind doua marimi. Purtati-i cu bleumarin si rosu pentru un look marinaresc, sa nu lipseasca niste dungi orizontale din peisaj.