Disclaimer

Acest blog (cel putin partea de "texte si povesti") nu este pentru mironosite caci limbajul folosit e unul slobod, limba romana fiind bogata in expresii colorate pe care le folosesc cu mult drag.
Daca nu puteti trece peste forma ca sa ajungeti la continut si daca delicatii dumneavoastra neuroni nu au mai venit in contact cu astfel de orori, abtineti-va de la a-l citi, nu e obligatoriu!
Multumesc :-)

luni, 31 martie 2014

90% lana virgina – pulover barcuta cu margele, maro melange

Imposibil de fotografiat culoarea, e un maro viu stropit cu miere. Firul e neted, pieptanat iar broderia din margelute discrete urmeaza modelul din tricot. Bluza e eleganta, rafinata, bogata in simplitatea ei, are un ceva special.


BERRI SPORT COUTURE – fusta lunga antracit din jerseu lana/ viscoza

Drept sa va spun inca n-am identificat sportul pe care l-am putea practica in timp ce purtam fusta asta dar sa nu fim pricinoase.
Fusta e lunga pan-la glezna, materialul cade bine, iar slitul... e adanc pana-n sufletul privitorului masculin (ma rog... sa-i zicem “suflet” ca sa nu pice iar pe spate mimozele care nu pot dormi de grija vocabularului meu colorat).  E foarte frumoasa, pozele nu-i fac cinste pentru ca madam Manechina e teapana, nimic fluid nu sade bine pe ea.

MARC AUREL – fusta office bleumarin cu dungute albe

“Gessato sul blu” in traducere mot-a-mot “creta pe bleumarin”, in traducere libera “material bleumarin cu dungute fine albe”, cine n-a ascultat L’Italiano al lui Toto Cutugno?
O fusta atat de clasica incat... cine n-o are, s-o cumpere :-) Totusi, ca toate hainele mele si asta are un twist: doua slituri inchise (promit mult si nu arata nimic) si cordonul din acelasi material (croit pe rotund, se aseaza perfect pe talie/ sold) cu catarama argintiu-stins.
Materialul e cea mai fina stofa de viscoza cu lana si 2% elastan... cat sa nu scoata “buci” dupa o zi de stat pe scaun. Poate fi purtata in talie sau pe sold (talie joasa) in functie de dimensiunile personale :-)

REZERVAT - Pulover barcuta, dungi colorate, lana amestec

Cine-a zis ca iarna e trista si monocroma? Puloverul asta contrazice toate melancoliile invernale cu un curcubeu de culori. Desi si-a pierdut etichetele va pot spune, dupa cum e incheiat la maneci si pe flancuri (cu dungile perfect imbinate), ca e facut de unii priceputi la tricotaje. Materialul a trecut proba “de foc” cu un foarte mare procent de lana fina si pufoasa si nu mai mult de 10% elastan.